اجرای طرح رتبه بندی معلمان از سوی دولت به کجا رسیده است؟-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

اجرای طرح رتبه بندی معلمان از سوی دولت به کجا رسیده است؟

نماینده بوکان در مجلس گفت:زمانی که معلمان دغدغه معیشتی دارند و حقوق شان کفاف حداقل زندگی را نمی دهد، چگونه توقع داریم که کارشان را به درستی انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۴۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  انور حبیب‌زاده بوکانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 25 خرداد) قوه مقننه در جریان بررسی وضعیت آموزش و پرورش با حضور وزیر، گفت: داشتن نیروی انسانی سالم، کارآمد و متخصص محرک طرح توسعه وضعیت کشور است که بخشی از وظیفه این نیروی انسانی برعهده معلمان قرار گرفته است.

 

 

وی در همین راستا افزود: زمانی که معلمان دغدغه معیشتی دارند و حقوق شان کفاف حداقل زندگی را نمی‌دهد، چگونه توقع داریم که کارشان را به درستی انجام دهند.

 

نماینده مردم بوکان در مجلس با بیان اینکه طرح رتبه بندی فرهنگیان طی چند سال گذشته از سوی دولت به صورت کامل اجرا نشده است، اظهار داشت: دولت نتوانسته وضعیت معیشتی معلمان را در این چند سال به خوبی تأمین کند، وزارت آموزش و پرورش با مشکل نیروی انسانی و کمبود فضای آموزشی در برخی شهرها و روستاها مواجه بوده است.

 

حبیب‌زاده بوکانی اضافه کرد: تدبیر آموزش و پرورش برای تامین نیروی انسانی موردنیاز با تاکید بر صرفه جویی اقتصادی موجب اضافه شدن گروه‌های جدیدی از معلمان مانند حق‌التدریسی‌ها، خرید خدمتی، برون سپاری بازنشستگان و ... از سوی شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش شده است به طوری که حقوق به صورت کامل به آنها تعلق نمی‌گیرد.

 

وی اظهار داشت: این رده از معلمان بیمه ناقص داشته و امنیت شغلی ندارند، همچنین در ایام نوروز و تابستان و تعطیلات رسمی و غیر پیش‌بینی شده بیمه و حقوق به آنها تعلق نمی‌گیرد. در کنار این معلمان بخشی از بار آموزش و پرورش بردوش معلمان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی قرار گرفته است در حالی که استقرار آنها در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 

نماینده مردم بوکان در مجلس بیان داشت: آزمون آموزش دهنده‌های نهضتی و 3 گروه دیگر مانند سرباز معلمان و معلمان پیش دبستانی باید حذف شود و امیدواریم آقای حاجی‌میرزایی با عنایت به اهمیت آموزش در توسعه کشور برای رفع مشکلات معیشتی معلمان، حق التدریسی‌ها و نهضتی‌ها اقدام لازم را انجام دهد./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
0
متاسفانه در آموزش و پرورش معلمان با سابقه بالا از سابقه پایین ها کمتر است...چرا؟
رضا
Germany
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
سلام لطفا افزایش رتبه بندی اخیر را برا ی مدیرا ن دارالقرآن های وزارت آموزش و پرورش اجرا کنید. در این طرح مدیران مراکز دارالقرانها مظلوم واقع شده اند.
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار